Салат з китайської капусти з куркою і апельсинами - Image

Салат з китайської капусти з куркою і апельсинами

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Кулінарні традиції національної кухні Китаю сягають корінням далеко в століття. Вважаючись однією з найдавніших в світі, вона удосконалювалася і розвивалася протягом довгих трьох тисяч років, дбайливо зберігаючи той цінний досвід, знання і таємниці, які дозволяють китайській їжі заслужено залишатися найкориснішою і смачною у світі. Пропонуємо поповнити вашу домашню скарбничку салатів свіжими ідеями. Легкий, дієтичний, але в теж час ситний і поживний китайський салатик підійде для сімейного обіду, а також прикрасить Ваш святковий стіл. Гармонійне поєднання відвареного курячого філе і цитрусів знайоме багатьом. Але варто додати до страви парочку нових компонентів – і вона заграє новими смаковими нотками.

Продукти для рецепту

Капуста Пекінська
79.99 - 119.00

Капуста Пекінська

за 1 кг

Інгредієнти

Капуста Пекінська

300 г.

Філе куряче

400 г.

Апельсин

200 г.

Часник

10 г.

Хліб Цар хліб Тост Вершковий 330г

50 г.

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

30 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Капусту помити, зняти верхні листки, нашаткувати. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Змішати майонез з часником.

02

Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.

03

Хліб нарізати кубиками й обсмажити. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв