Курка в сирній скоринці з картоплею та грибами - Image

Курка в сирній скоринці з картоплею та грибами

Кількість порцій: 3Час приготування: 55 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Ця страва - чудове втілення ситної і смачної вечері. Так, вона досить калорійна через картоплю і майонез, але можна ж себе іноді і побалувати такими стравами. Тим більше, що завдяки курці все разом виходить не таким вже жирним. Зате яка тут заправка! Ароматний часник і ніжний твердий сир відмінно доповнюють всю страву і роблять її такою м'якою і соковитою. Не дивлячись на те, що в цій страві досить банальні інгредієнти, в результаті виходить чудова вечеря, яка підніме всій вашій родині настрій і при цьому зарядить енергією. Смачно, швидко і ароматно! Радимо не чекати, а приступити до готування вечері, зробивши нашу страву.

Продукти для рецепту

Гомілка Курка По-Домашньому куряча
126.80

Гомілка Курка По-Домашньому куряча

за 1 кг

Інгредієнти

Гомілка Курка По-Домашньому куряча

600 г.

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

30 г.

Часник

2 зуб.

Спеція Перець чорний мелений

5 г.

Сир Херсонський Сир Королівський 45%

40 г.

Мед Літній Мед 750г

10 г.

Картопля фасована

600 г.

Лимон

50 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Печериці Українські Печериці Кремові 500г

200 г.

Етапи приготування

01

Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Сир натерти на крупній тертці. Змішати майонез, часник, сир (1/3), мед, лимонний сік, сіль, перець.

02

Картоплю помити, очистити і нарізати тонкими скибочками. Натерти соусом картоплю і курку. Гриби помити і тонко нарізати. Духовку розігріти до 180°C.

03

Викласти у форму для запікання картоплю, потім гриби і курку. Зверху посипати сиром. Поставити форму в духовку і запікати близько 45 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв