Сирні коржики - Image

Сирні коржики

Кількість порцій: 10Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Сирні коржики стануть, як закускою для гарячої страви, так і окремою повноцінною стравою, склавши чудову компанію ранковій або обідній каві. Вони не тільки ситні, але і корисні. Сир стане відмінним джерелом вітамінів, подарувавши вам кальцій і безліч корисних елементів, поліпшивши діяльність мозку, зміцнивши нігті і волосся. А шинка дасть організму сили, як і будь-яке інше м'ясо. Готувати коржі дуже легко і не потрібно переживати через форму. Якщо ви любитель болгарського перцю, можете його додати в процесі приготування, дрібно порізавши. Цей овоч додасть смаку пікантності і яскравого кольору самій страві.

Інгредієнти

Кефір

1 ст.

Сіль

0.5 ч. л.

Цукор

0.5 ч. л.

Сода

0.5 ч. л.

Сир твердий (тертий)

1 стакан

Шинка (або ковбаска, або сосиски, терті на тертці)

1 стакан

Борошно

2 ст.

Етапи приготування

01

У кефір додати сіль, цукор, соду, добре розмішати.

02

Додати сир твердий натертий і борошно. Добре перемішати.

03

Отримане тісто розділити на колобки, розкачати невеликий коржик (можна посмажити так), покласти начинку. З'єднати краї і трохи розкачати.

04

Смажити в попередньо розігрітій сковороді на рафінованій олії з 2-х сторін на середньому вогні, накривши кришкою.

05

Можна покласти сир іншого виду, теж дуже смачно. Тут ваша фантазія!

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Сирні коржики – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua