Карамельний соус - Image

Карамельний соус

Кількість порцій: 10Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Приготувати десерт - це дуже відповідальна справа, але скажемо відверто, що не менш відповідальна справа приготувати правильний соус до цього самого десерту. Тому сьогодні ми з радістю готові вам представити рецепт приготування карамельного соусу. Цей солодкий соус відмінно підійде майже до всіх десертів, млинців і оладок, сирників, фруктових десертів, морозива. До речі, цей смачний, солодкий, густий соус з вершково-масляним ароматом можна використовувати замість згущеного молока. За смаком він нагадує смак цукерок «Іриска». Смак соусу безпосередньо залежить від того, до якого кольору доведена карамель. Якщо довести карамель до червоно-коричневого кольору, то соус трішки буде гірчити, втім це на любителя.

Інгредієнти

Мед

0,5 склянки

Вершкове масло

50 г.

Коричневий цукор

150 г.

Згущене молоко

1 банка

Етапи приготування

01

У каструлі змішати до однорідної маси мед, вершкове масло і коричневий цукор.

02

Поставити на вогонь і довести до кипіння, помішуючи кип'ятити близько 2 хвилин.

03

У масу додати згущене молоко, перемішати і тримати на вогні ще 1-2 хвилини до загустіння.

04

Потім вилити в скляну ємність і зберігати в холодильнику до моменту використання.

05

Подавати з фруктами або з пирогом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Карамельний соус – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua