
Бобовий дует
Часто багато господинь задають собі питання: що ж сьогодні буде на вечерю чи обід? Звичайно, готуючи їжу щодня, навіть самой багатій фантазії рано чи пізно приходить кінець. Тоді і прийдуть на допомогу різні рецепти, наприклад, бобовий дует. Ця страва припаде до смаку тим, хто віддає перевагу легкій для шлунка вечері більше, ніж ситній. Адже в ньому тільки корисні овочі і бобові. Вони добре засвоюються організмом, але при цьому завдяки орегано і базиліку бобовий дует перетворюється в дуже незвичайну страву з великим набором вітамінів і мікроелементів. Таку страву можна цілком подавати як самостійну з тостами або хлібцями.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
40 мл.
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Морква
2 шт.
Боби соєві Bauer Едамаме 400г
0,5 ст.
Квасоля вагова
0,5 ст.
Орегано Auchan 20г
за смаком
Базилік Kotanyi подрібнений 9г
за смаком
Часник
4 шт.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Кінза 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
В окремі миски висипати квасолю і боби, замочити у воді на кілька годин. Після, зварити в різних каструлях, в підсоленій воді до готовності.
02
Нарізати кубиками моркву, часник і помідори, цибулю - півкільцями. Розігріти сковороду з рослинною олією, викласти моркву, обсмажити, додати за смаком сіль і орегано з базиліком, дістати моркву зі сковороди, перекласти в миску до квасолі і зварених бобів.
03
У ту ж сковороду, де смажилася морква, викласти цибулю з часником, обсмажити. Викласти часник з цибулею в миску до варених бобів і квасолі. У цю ж сковороду викласти помідори, обсмажити, посолити, приправити чорним перцем і орегано, викласти помідори в загальну миску, ретельно перемішати всі інгредієнти. При подачі посипати свіжою зеленню кінзи.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів