
Яловичина з курагою
Ще один варіант приготування яловичини, причому варіант дуже цікавий. Простий рецепт, а в результаті - смачне, ніжне, ароматне м'ясо. Особливість цієї страви - у поєднанні м'яса і сухофруктів. Замість кураги можна використовувати родзинки. Цю страву після того, як у неї додані всі інгредієнти, можна "доготувати" в порційних горщиках у духовці. У будь-якому випадку яловичина з курагою вийде смачною і ситною. Готуйте із задоволенням і їжте з апетитом!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вирізка яловича охолоджена
1 кг.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
2 шт.
Курага Узбекська
250 г.
Сметана ХМЗ 20%
250 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Вода негазована Аквуля 2л
200 мл.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
4 ст. л.
Борошно 7 1кг
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Яловичину порізати невеликими шматочками й обсмажити до напівготовності в добре розігрітій оливковій олії.
02
Додати гарячу воду, сіль, перець, цукор і тушкувати 10-15 хвилин на середньому вогні.
03
Нарізати півкільцями цибулю і обсмажити разом з борошном.
04
З'єднати з м'ясом смажену цибулю, курагу і сметану, продовжувати тушкувати на слабкому вогні ще 30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів