Перловка з овочами - Image

Перловка з овочами

Кількість порцій: 2Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Завдяки своєму унікальному хімічному складу перловка по праву може розраховувати на горде звання перлини серед усіх круп. І це не дивно, адже, назва перлової каші походить від слова "перл", тобто перлина. Раніше перлова каша була дворянською їжею. За цю прихильність дворян вона і отримала назву перлової. Це дуже корисна каша, яка містить марганець, бор, кобальт, йод, залізо, кальцій, цинк, стронцій, мідь і молібден, а також вітаміни групи В, вітамін А, Е, D. Але головним багатством перловки є фосфор, який у величезній кількості міститься в ній і відповідає він за діяльність мозку. Подавати нашу перловку з овочами потрібно в якості самостійної страви.

Інгредієнти

Перлова крупа

170 г.

Свіжа селера (стебло)

1 шт.

Морква

1 шт.

Болгарський перець

1/3 шт.

Ріпчаста цибуля

1/2 шт.

Зубчик часнику

1 шт.

Кабачок

1/2 шт.

Соєвий соус

20 г.

Кунжут

10 г.

Оливкова олія

20 г.

Етапи приготування

01

Спочатку потрібно перлову крупу промити та зварити, попередньо замочивши у воді на кілька годин. На сковорідці на оливковій олії обсмажити усі овочі (свіжу селеру, моркву, болгарський перець, цибулю, кабачок) порізані соломкою.

02

В середині смаження додати кілька столових ложок соєвого соуса. В кінці додати натертий часник, змішати з перловкою, трошки потушкувати.

03

Овочі повинні бути не перетушкованними, а скоріше припущеними. Подавати з зеленню та кунжутом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв