Банош з грибами, нутом та запеченим в морській солі буряком - Image

Банош з грибами, нутом та запеченим в морській солі буряком

1

Кількість порцій: 2Час приготування: 20 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Продукти для рецепту

Крупа кукурудзяна
19.40

Крупа кукурудзяна

за 1 кг

Інгредієнти

Крупа кукурудзяна

2пакети

Печериці Українські Печериці Кремові 500г

8шт

Попкорн Pumpidup морська сіль 1кг

1уп

Нут Auchan консервований 425мл

1банка

Сир Сиророб Фета 55%

1уп

Цибуля

1/2шт

Етапи приготування

01

Упаковку морської солі перемішати з 1⁄2 стакана води та залити буряк (не чищений) в форму для запікання, поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин.

02

Тим часом на розігрітій пательні підсмажуємо нарізані слайсами печериці (5-6 хвилин).

03

Не знижуючи температуру, додаємо цибулю та нут (попередньо вилити воду з банки), сіль та чорний перець, зменшуємо вогонь до середнього, ретельно перемішуючи, обсмажуємо хвилин 10.

04

Кукурудзяну крупу відварити в солоній воді, покласти в тарілку, додати печериці з нутом, бринзу та нарізаний кубиками буряк. Смачного!

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв