
Банош з грибами, нутом та запеченим в морській солі буряком
1
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Крупа кукурудзяна
2пакети
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
8шт
Попкорн Pumpidup морська сіль 1кг
1уп
Нут Auchan консервований 425мл
1банка
Сир Сиророб Фета 55%
1уп
Цибуля
1/2шт
Етапи приготування
01
Упаковку морської солі перемішати з 1⁄2 стакана води та залити буряк (не чищений) в форму для запікання, поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин.
02
Тим часом на розігрітій пательні підсмажуємо нарізані слайсами печериці (5-6 хвилин).
03
Не знижуючи температуру, додаємо цибулю та нут (попередньо вилити воду з банки), сіль та чорний перець, зменшуємо вогонь до середнього, ретельно перемішуючи, обсмажуємо хвилин 10.
04
Кукурудзяну крупу відварити в солоній воді, покласти в тарілку, додати печериці з нутом, бринзу та нарізаний кубиками буряк. Смачного!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів