Андалузький салат - Image

Андалузький салат

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

У просторах інтернету можна знайти різні варіанти андалузького салату. Запропонований рецепт описує приготування класичного андалузького салату з яловичим язиком, який у вдалому поєднанні з іншими інгредієнтами і став родзинкою салату. У більшості рецептів салатів з язиком використовується варений язик. Треба відзначити, що яловичий язик дуже добре поєднується з майонезом. Цей салат порадує Вас своїм прекрасним смаком і ситністю. Він сподобається навіть справжнім гурманам і може прикрасити будь-який святковий стіл.

Продукти для рецепту

Шинка Argal Йорк Сендвіч
399.00 - 569.00

Шинка Argal Йорк Сендвіч

за 1 кг

Інгредієнти

Шинка Argal Йорк Сендвіч

100 г.

Ковбаса куряча копчена

100 г.

Язик яловичий

100 г.

Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл

200 г.

Сир твердий Грана Падано 32%

50 г.

Часник

1 шт.

Морква

1 шт.

Оливки Losada Гордаль

150 г.

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Шинку і ковбасу нарізати тонкою соломкою. Язик відварити в підсоленій воді до готовності. Остудити, після чого нарізати також тонкою соломкою.

02

Відварити моркву, остудити, очистити шкірочку, натерти на тертці. Сир також необхідно натерти.

03

Розрізати кожну оливку на чотири частини. Подрібнити часник.

04

Змішати всі інгредієнти в салатниці, додати кукурудзу, заправити майонезом, при необхідності посолити. Можна прикрасити салат зверху ягодами гранату і зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Сібас, запечений у фользі

Сібас, запечений у фользі

2

30 хв