
Закусочний хліб
Чим вигідніший закусочний хліб, чим звичайний? Ну традиційний хліб можна купити в будь-якому магазині - це раз. Або ж спекти його самому. Але це все одно буде звичайний хліб з дріжджів і борошна. А от у закусочної хлібі є багато різних добавок, які роблять його схожим на суцільний бутерброд. Тому що тут є і сир, і м'ясо. Шматочок такого хліба можна змастити маслом і тут же подавати до столу як закуску. Можна робити бутерброди собі на роботу або дітям до школи. Взагалі, виходить досить різноманітний хліб, який згодиться на всі випадки життя. А найголовніше, що зробили ви його своїми руками і з натуральних продуктів.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
4 шт.
Фісташки ядро не смажені солені
50 г.
Філе куряче М'ясо Буковини апетитне варено-копчене
200 г.
Борошно 7 1кг
350 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
100 мл.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
100 мл.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
5 г.
Етапи приготування
01
Форму для випікання заздалегідь змастити невеликою кількістю олії та поставити в холодильнику. Твердий сир та м'ясо нарізати кубиками. М'ясо злегка обсмажити на сухій розжареній сковорідці (2 хвилини). Зняти з вогню.
02
Борошно просіяти у велику миску, додати дріжджі та чорний перець. Зробити в центрі заглиблення та по одному вбити туди яйця. Перемішати. Продовжуючи розмішувати, влити тонкою цівкою вино та масло, ще раз перемішати.
03
Викласти тісто на присипану борошном поверхню та замісити, поки воно стане гладеньким та еластичним. Фісташки почистити від шкаралупи та порізати на великі шматки ножем. Додати до тіста твердий сир, м'ясо, фісташки та чебрець.
04
Розігріти духовку до 210°С. Викласти тісто в охолоджену форму та випікати 45 хвилин. Дати охолонути, потім витягнути з форми. Нарізати шматочками приблизно 1 см.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів