Форель, запечена з цибулею і білим вином - Image

Форель, запечена з цибулею і білим вином

Кількість порцій: 4Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування прекрасної страви - форель, запечена з цибулею і білим вином. Ця страва підійде, якщо у вас в родині якась радісна подія або просто свято. Адже, форель - це дуже вишукана і шляхетна риба. Її присутність на столі вже говорить про особливий підвищений настрій членів сім'ї. Крім того, страви з форелі дуже поживні і корисні. Форель чудова за своїми смаковими якостями риба. Її відмінна особливість в тому, що вона не може існувати там, де вода забруднена. Люди, які часто вживають страви з форелі менше хворіють онкологією. Також ця риба - це вражаючий набір вітамінів, хороший засіб від гіпертонії, депресії і для поліпшення пам'яті.

Інгредієнти

Форель

800 г.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Вино біле сухе

40 мл.

Лимон

1 шт.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Чебрець

за смаком

Етапи приготування

01

Рибу почистити. Цибулю дрібно нарізати.

02

Влити в цибулю вино і вичавити сік лимона. Пом'яти суміш руками, щоб із цибулі виділився сік і змішався з іншою рідиною.

03

На рибі гострим ножем зробити неглибокі надрізи, посолити і поперчити з обох сторін, злегка посипати чебрецем.

04

Викласти форель на фольгу. Зверху викласти цибулю і полити маринадом. Поставити в духовку, розігріту до 190°C на 30 хвилин.

05

Подавати гарячою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Форель, запечена з цибулею і білим вином – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua