Потрійна відбивна - Image

Потрійна відбивна

Кількість порцій: 2Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Якщо вам набридли звичайні відбивні і ви хочете випробувати щось новеньке, тоді наш рецепт дуже стане в нагоді вам. Пропонуємо сьогодні порадувати себе і своїх близьких потрійною відбивною. Ми б навіть назвали відбивною асорті. У даній страві ви відчуєте ту різноманітність, якою не може порадувати звичайна відбивна. Адже, робиться наша відбивна особливим способом із трьох видів м'яса: свинини, телятини, курки. До речі, дана страва дуже добре продумана з дієтичної точки зору. Свинина більш жирне м'ясо, ніж курка і телятина. І завдяки цьому більш сухе куряче м'ясо насититься жиром свинини і відбивна буде танути у вас в роті. До такої відбивної добре подати гарнір з рису, картоплі або овочів. Приємного апетиту!

Продукти для рецепту

Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
205.08

Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене

за 1 кг

Інгредієнти

Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене

50 г.

Телятина Organic Meat ребро з м'ясом охолоджена

50 г.

Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене

50 г.

Волоський горіх

30 г.

Сир Херсонський Сир Королівський 45%

50 г.

Печериці Бланш Королівська вечеря 250г

3 шт.

Часник Iberica зубчики 100г

1 шт.

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

2 шт.

Борошно 7 1кг

200 г.

Олія соняшникова салатна 500мл

15 г.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

1 шт.

Чебрець (тим'ян), шт

1 шт.

Розмарин 50г

1 шт.

Вино Giacondi біле сухе 11,5% 3л

50 мл.

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

100 мл.

Сир плавлений Славія Янтар 90г

100 г.

Кабачок

1 шт.

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Помідор

1 шт.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Відбити, посолити та поперчити 3 відбивних: свинячу, курячу та телячу та зібрати потрійну відбивну. На свинину покласти голландський сир та волоські горіхи. Зверху покласти курячу відбивну - вона обовязково повинна бути в середині, оскільки так швидше просмажиться.

02

На курячу відбивну викласти гриби з цибулею та зверху накрити відбивною з телятини. Обваляти потрійну відбивну спочатку в яйці, а потім в борошні. Обсмажити потрійну відбивну на сковорідці з двох сторін по 4 хвилини з кожної сторони, а потім відправити в розігріту до 200°С духовку на 5-7 хвилин.

03

Паралельно потрібно приготувати соус до м'яса. Соняшникову олію налити в кастрюльку, додати крупно нарізану цибулю, гілочки чебрецю та розмарину та підігріти на вогні до появи аромату. Додати вино та обов'язково дати їй випаритися. Потім налити жирні вершки, посолити, поперчити, потім додати плавлений сир. Коли сир повністю розплавиться, соус готовий.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв