
Тарталетки с грибами
Тарталетки з грибами - незамінна універсальна закуска і вдале доповнення до будь-якого фуршета, як на природі, так і в офісі. Страву готувати дуже легко і просто, і займе це мінімум вашого часу, який вам більше знадобиться для приємного дозвілля. Використання в тарталетках грибів не випадкове. Така начинка виглядає не лише елегантно і привабливо, але і відрізняється вишуканим і дуже приємним смаком, що змусить будь-кого попросити добавки. Кошик із ніжного, листкового тіста надає страві не лише апетитного кольору, але і приємного хрусту. Така страва дуже сподобається дітям, як найбільшим поціновувачам усього незвичайного і загадкового. І якщо ви хочете здивувати своїх гостей чим-небудь смачненьким і не розгубитися під час несподіваного візиту, запам'ятайте цей рецепт і готуйте із задоволенням.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Рудь листкове 1000г
550 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
250 г.
Шампунь твердий Cosmia Bio з екстрактами лаванди та імбиру 85г
2 ч. л.
Масло вершкове домашнє
2 ст. л
Часник
2 зубчика
Соус соєвий Chong 1л
2 ст. л
Вино Ionos рожеве сухе 11,5% 0,75л
1 ст. л
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
1 ст. л
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Приготувати 6 кошиків і 6 кришечок із кружків тіста діаметром 10 см. Випікати, змастивши збитим яйцем, в розігрітій духовці протягом 20 хвилин.
02
Гриби промити, обшпарити, нарізати на дрібні шматочки. Часник дрібно посікти. Гриби, обсмажити на вершковому маслі при постійному помішуванні 3-5 хвилин, потім додати імбир, соєвий соус, часник і смажити ще 2 хвилини.
03
У вино всипати крохмаль, розмішати до однорідної консистенції, влити в гриби в кінці їх приготування. Посолити, поперчити.
04
Наповнити кошики грибною начинкою, зверху накрити "кришечками" з тіста. При подачі оформити зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів