
Полуничний пиріг з желе
Полуничний пиріг з желе виглядає досить дорого завдяки своєму наповненню. Він складається з двох шарів - тіста та желе. Однак приготувати його зовсім нескладно, а коштує він дешевше за інші торти. Пиріг, немов з казки, подарує вам смак радості і веселощів, змусить голову паморочитися, а серце битися швидше. Смак полуниці забере вас в літо, де пахне ягодами і фруктами, свіжоскошеною травою, а там, через дорогу, шумить річка. Все це ви відчуєте, просто відкусивши шматочок такого ось десерту. До того ж, він ще й дуже ароматний. Він нібито подарує вашому дому дорогий парфум. Приємного апетиту!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
85 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
10 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Борошно 7 1кг
125 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Полуниця
750 г.
Желе Dr.Oetker для торта червоне 8г
1 пакетик
Етапи приготування
01
Збити вершкове масло (75 г.) з цукром до пишної світлої піни. По одному додати яйця і знову збити.
02
Просіяти борошно з сіллю і розпушувачем, обережно додати до олійно-яєчної суміші.
03
Змастити форму вершковим маслом і рівномірно розподілити тісто. Поставити в розігріту до 180°C градусів духовку на 20-25 хвилин.
04
Полуницю помити, засипати цукром і залишити на деякий час, щоб ягоди пустили сік.
05
Злити зайву рідину з полуниці, розкласти її на поверхні коржа. Приготувати червоне желе, згідно інструкції, і залити фрукти. Поставити торт на кілька годин у холодильник.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів