
Страта з ковбасою
Традиційно вважається, що страта - страва американська. В основі її є головний інгредієнт - це хліб. Напевно, не існує страти без хліба між шарами. У всьому іншому страви відрізняються одна від одної. Тобто начинка буває дуже різною. У нашому випадку - це ковбаса і листя салату. Напевно, головний плюс цієї страви в тому, що її можна підготувати з вечора, розклавши все в форму. А вранці просто відправити у духовку. І через 20 хвилин ви отримаєте смачний, ситний сніданок, який не забере у вас багато часу, адже вранці його і так завжди не вистачає. Це відмінна страва для сніданку, а також її можна брати із собою на роботу або приготувати у вихідний на обід. Вона завжди буде до місця.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
12 шт.
Хліб Рома Купецький зі шматочками фруктів та горіхів нарізаний 285г
0,5 кг.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
0,5 л.
Сир твердий Грана Падано 32%
150 г.
Ковбаса Novus Ферма Ліверна Ніжна 1г
300 г.
Масло вершкове домашнє
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Ковбасу нарізати кубиками, підсмажити.
02
У змащену вершковим маслом форму для запікання викласти шматочки хліба, ковбасу, нарізане листя салату.
03
Збити яйця з молоком, додати сіль, перець, тертий сир.
04
Залити отриманим міксом хліб, ковбасу і салат. Поставити на 1 годину в холодильник.
05
Запікати страту в розігрітій до 170°C духовці 45 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів