
Штрудель з крем-сиром та ягодами
2
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Віденські Булочки дріжджове листкове 1000г
2уп
Горіхово-ягідна суміш Winway Гармонія 100г
1уп
Крем-сир Mlekovita Mascarpone 250г
1уп
Крохмаль кукурудзяний Dr. Oetker 30г
2ст.л
Цукор Ваш Цукор 10кг
3-4ст.л
Масло вершкове Mlekovita Екстра безлактозне 82% 200г
30г
Етапи приготування
01
Тісту дати розморозитись, але не повністю. Раскатати та об’єднати дві упаковки.
02
В центрі тіста намастити полосу 10 см крем-сиром (поєднати з вершковим маслом).
03
Висипати ягідну суміш (не розморожувати) зверху покласти крохмаль та цукор, заклеїти краєчки.
04
Поставити в розігріту духовку до 220 градусів на 20 хвилин, потім зменшити температуру до 190 градусів і залишити на 30 хвилин. Смачного!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів