Рулет із кисломолочним сиром та курагою - Image

Рулет із кисломолочним сиром та курагою

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Рулет із кисломолочним сиром і курагою - це солодка випічка, в якій начинка з кисломолочного сиру і кураги загортається в спечене бісквітне тісто. Важлива перевага домашнього бісквітного рулету в тому, що він швидко готується. Друга перевага - він ефектно виглядає. У рецепті запропонованого бісквітного рулету важливо відокремити жовтки від білків і збити їх окремо. Білки збивають з цукровою пудрою до стійких піків. Що таке стійкі піки? Якщо при перевертанні посуду, в якому Ви збивали білки, вони не випадають, значить все зроблено правильно. Тільки перевіряйте обережно. Ще порада: згорнути в рулет спечене тісто зручніше за допомогою рушника.

Інгредієнти

Яйце куряче

4 шт.

Пудра цукрова

10 ст. л.

Крохмаль картопляний

2 ст. л.

Борошно пшеничне

4 ст. л.

Домашній сир

300 г.

Курага

50 г.

Шоколад

30 г.

Етапи приготування

01

Жовтки відокремити від білків. У мисці збити 4 ст. л. цукрової пудри з білками, жовтки окремо збити.

02

Поступово просіяти борошно і крохмаль у миску з білками, перемішуючи.

03

Влити жовтки в білкову суміш, вилити тісто на деко, застелене харчовим папером і змащене маслом. Поставити деко в духовку на 8-10 хвилин, при температурі 180ºС. Витягнути з духовки тісто, поки гаряче скрутити в рулет, остудити.

04

У мисці розтерти сир з цукровою пудрою, що залишилася. Можна скористатися блендером. Додати в крем нарізану курагу. Коли рулет повністю охолоне, розгорнути, змастити кремом, загорнути. Розтопити шоколад, полити зверху на рулет. Коли шоколад застигне, можна подавати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв