Свинина, запечена з грибами в тісті - Image

Свинина, запечена з грибами в тісті

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 год 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Дуже ніжне м'ясо, яке тане в роті. Спробувавши його одного разу, захочеться повторити це багато-багато разів. А все завдяки грибам, м'якому листковому тісту. Вони роблять м'ясо соковитим і приємним на смак. Можете сміливо експериментувати з приправами - вони тільки додають бажання з'їсти шматочок такого м'ясного рулетика. Перед подачею не забудьте порізати рулет, розкласти красиво на тарілку і прикрасити зеленню - вона додасть більше апетиту і прикрасить цю чудову страву. Ваші гості будуть просити ще добавки!

Інгредієнти

Свиняча вирізка

1кг

Печериці

500г

Ріпчаста цибуля

1шт

Листкове дріжджове тісто

450г

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Прянощі

за смаком

Олія

4 ст.л

Молоко

для змащування

Етапи приготування

01

Гриби і цибулю дрібно нарізати, обсмажити на сковороді з 2 ст.л. рослинної олії, додати сіль і перець. Охолодити.

02

Листкове тісто розморозити і розкачати. Рівномірно розподілити грибну суміш на поверхні тіста.

03

М'ясо намастити рослинною олією, додати спецій та солі.

04

Загорнути свинину. Змастити тісто молоком і викласти на деко, застелене папером для випічки.

05

Випікати в розігрітій до 180°C градусів духовці приблизно годину. Подавати страву гарячою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Свинина, запечена з грибами в тісті – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua