Фісташкові меренги - Image

Фісташкові меренги

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 год 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Ті щасливчики, яким коли-небудь удостоїлося спробувати справжню меренгу (більш поширена назва безе), знають, що це – найніжніший французький десерт, який готується із запечених яєчних білків, збитих з ванільним цукром. Подумати тільки: такі прості інгредієнти і такий божественний смак виходить. Не дивно: французи знають толк в приготуванні солодощів. Меренгу часто асоціюють з легким і повітряним французьким поцілунком – саме так і перекладається назва цього десерту. Особлива технологія приготування робить ці милі тістечка м'якими і тягучими всередині з хрусткою скоринкою зовні. Сьогодні пропонуємо приготувати фісташкові меренги. Десерт по достоїнству оцінять любителі горіхів.

Інгредієнти

Білок яєчний

6 шт.

Цукор

155 г.

Пудра цукрова

155 г.

Фісташки

35 г.

Етапи приготування

01

Яєчні білки збити з цукром в стійку пухку масу. Блендером подрібнити фісташки до стану борошна і змішати з просіяною пудрою. Додати горіхову суміш в білки і ще раз збити.

02

Духовку розігріти до 110°C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти ложкою (або кондитерським мішком) білкову масу. Запікати меренги в духовці близько 65-75 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Фісташкові меренги – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua