Персиковий коблер - Image

Персиковий коблер

Кількість порцій: 8Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Ви теж дуже любите випічку, але вважаєте її калорійною? Вам більше не доведеться відмовлятися від чергового шматочка пирога, бо перед Вами дивовижний рецепт вітамінної літньої випічки – персиковий коблер. У розпал пляжного сезону Вам тепер не потрібно переживати про зайві сантиметри на талії. Цей пиріг дуже нагадує всіма відомий французький тарт татен – «торт навиворіт», тільки його не потрібно перевертати перед подачею. Рясну начинку зі шматочків стиглих персиків, яка викладається на дно, покриває тонкий шар ніжного бісквітного тіста. Такий ароматний і смачний персиковий десерт відніме у Вас мінімум часу на приготування і доставить максимум задоволення.

Інгредієнти

Вершкове масло

50 г

Цукор

150 г

Розпушувач

1/2 ч.л.

Яйця

1 шт.

Персики

3 шт.

Лимон

1/4 шт.

Етапи приготування

01

Розігріти духовку до 190 градусів.

02

Помити персики, видалити кісточки і нарізати часточками, змішати з цукром і лимонним соком, викласти у форму для запікання.

03

Розтерти масло з цукром, додати борошно, перемішати. Додати яйце, розмішати і замісити тісто до однорідної консистенції.

04

Ложкою викласти тісто на персики. Випікати 35-40 хвилин (пиріг повинен зарум'янитися).

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Персиковий коблер – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua