
Персиковий коблер
Ви теж дуже любите випічку, але вважаєте її калорійною? Вам більше не доведеться відмовлятися від чергового шматочка пирога, бо перед Вами дивовижний рецепт вітамінної літньої випічки – персиковий коблер. У розпал пляжного сезону Вам тепер не потрібно переживати про зайві сантиметри на талії. Цей пиріг дуже нагадує всіма відомий французький тарт татен – «торт навиворіт», тільки його не потрібно перевертати перед подачею. Рясну начинку зі шматочків стиглих персиків, яка викладається на дно, покриває тонкий шар ніжного бісквітного тіста. Такий ароматний і смачний персиковий десерт відніме у Вас мінімум часу на приготування і доставить максимум задоволення.
Інгредієнти
Вершкове масло
50 г
Цукор
150 г
Розпушувач
1/2 ч.л.
Яйця
1 шт.
Персики
3 шт.
Лимон
1/4 шт.
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 190 градусів.
02
Помити персики, видалити кісточки і нарізати часточками, змішати з цукром і лимонним соком, викласти у форму для запікання.
03
Розтерти масло з цукром, додати борошно, перемішати. Додати яйце, розмішати і замісити тісто до однорідної консистенції.
04
Ложкою викласти тісто на персики. Випікати 35-40 хвилин (пиріг повинен зарум'янитися).
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів