Омлет з креветками - Image

Омлет з креветками

Кількість порцій: 2Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Яка страва асоціюється із ситним сніданком? Тут і гадати не потрібно – звичайно ж, всім відомий класичний омлет. Вважається, що ідея поєднувати курячі яйця і молоко належить французам, хоча в багатьох національних кухнях присутні аналогічні страви. Головний девіз, принцип приготування і в теж час гідність омлету: «все геніальне – просто». Ми ж пропонуємо лише трохи «ускладнити» страву, отримавши нову, оригінальну варіацію омлету. При цьому додавши до стандартного набору продуктів всього лише один інгредієнт. Але який – цінний морепродукт, вишуканий делікатес, ніжне і делікатне м'ясо якого з року в рік підкорює серця мільйонів гурманів по всьому світу – королівські креветки.

Інгредієнти

Яйця

3 шт.

Креветки (без панциря)

200 г

Молоко

100 мл

Сіль

за смаком

Чорний перець

за смаком

Етапи приготування

01

Духовку нагрійте до 180°C.

02

Яйця збийте, додайте сіль, перець.

03

Влийте молоко, перемішайте.

04

Додайте креветки, перемішайте.

05

Вилийте масу до однієї великої або двох маленьких порційних формочек, поставте в духовку і запікайте приблизно 30 хвилин. При подачі прикрасьте зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Омлет з креветками – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua