
Омлет з креветками
Яка страва асоціюється із ситним сніданком? Тут і гадати не потрібно – звичайно ж, всім відомий класичний омлет. Вважається, що ідея поєднувати курячі яйця і молоко належить французам, хоча в багатьох національних кухнях присутні аналогічні страви. Головний девіз, принцип приготування і в теж час гідність омлету: «все геніальне – просто». Ми ж пропонуємо лише трохи «ускладнити» страву, отримавши нову, оригінальну варіацію омлету. При цьому додавши до стандартного набору продуктів всього лише один інгредієнт. Але який – цінний морепродукт, вишуканий делікатес, ніжне і делікатне м'ясо якого з року в рік підкорює серця мільйонів гурманів по всьому світу – королівські креветки.
Інгредієнти
Яйця
3 шт.
Креветки (без панциря)
200 г
Молоко
100 мл
Сіль
за смаком
Чорний перець
за смаком
Етапи приготування
01
Духовку нагрійте до 180°C.
02
Яйця збийте, додайте сіль, перець.
03
Влийте молоко, перемішайте.
04
Додайте креветки, перемішайте.
05
Вилийте масу до однієї великої або двох маленьких порційних формочек, поставте в духовку і запікайте приблизно 30 хвилин. При подачі прикрасьте зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів