
М'ясні тефтелі з сиром
Для приготування м'ясних тефтелей з сиром найкраще підходить змішаний фарш (яловичина + свинина в рівних пропорціях). Якщо брати м'ясо індички або курки, тефтелі вийдуть соковитими і ніжними. Додавання в фарш хліба також зробить готові тефтелі більш м'якими. Замість хліба можна скористатися панірувальними сухарями: їх теж можна залити молоком або ж додати в фарш в сухому вигляді. Щоб тефтелі вийшли ще більш ситними, в них найчастіше додають відварений рис, тушковану капусту або навіть квасолю. До тефтелів можна відварити макарони, потушкувати овочі або приготувати картопляне пюре.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фарш М'ясний Сомельє з кролика
500 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Хліб білий Dr.Schar без глютену 200г
2 шматки
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
200 г.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
1 ст. л.
Борошно пшеничне вищий гатунок
2 ст. л.
Зелень мікс 100г
за смаком
Приправа Еко до сирників та сирної запіканки 20г
за смаком
Етапи приготування
01
Змішати в мисці фарш, яйце, натерту цибулю, додати сіль і перець за смаком. Перемішати до однорідної маси.
02
Сир нарізати кубиками розміром в 1 см. Із фаршу скачати кульки середнього розміру, трохи притиснути для утворення коржика, покласти в центр кубик сиру, знову скачати в кульку.
03
Викласти на деко отримані тефтелі. Випікати в розігрітій до 200°C духовці протягом 15-20 хвилин.
04
Для приготування соусу необхідно обсмажити на сковороді з додаванням олії подрібнену цибулю, влити томатну пасту, висипати борошно, посолити і поперчити за смаком. Тушкувати протягом 3 хвилин, в кінці додати зелень.
05
Перед подачею залити тефтелі соусом зі сковороди.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів