М'ясні тефтелі з сиром - Image

М'ясні тефтелі з сиром

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Для приготування м'ясних тефтелей з сиром найкраще підходить змішаний фарш (яловичина + свинина в рівних пропорціях). Якщо брати м'ясо індички або курки, тефтелі вийдуть соковитими і ніжними. Додавання в фарш хліба також зробить готові тефтелі більш м'якими. Замість хліба можна скористатися панірувальними сухарями: їх теж можна залити молоком або ж додати в фарш в сухому вигляді. Щоб тефтелі вийшли ще більш ситними, в них найчастіше додають відварений рис, тушковану капусту або навіть квасолю. До тефтелів можна відварити макарони, потушкувати овочі або приготувати картопляне пюре.

Продукти для рецепту

Інгредієнти

Фарш М'ясний Сомельє з кролика

500 г.

Яйце куряче С0 1шт

1 шт.

Хліб білий Dr.Schar без глютену 200г

2 шматки

Сир Херсонський Сир Королівський 45%

200 г.

Томатна паста Marinado 25% 460мл

1 ст. л.

Борошно пшеничне вищий гатунок

2 ст. л.

Зелень мікс 100г

за смаком

Приправа Еко до сирників та сирної запіканки 20г

за смаком

Етапи приготування

01

Змішати в мисці фарш, яйце, натерту цибулю, додати сіль і перець за смаком. Перемішати до однорідної маси.

02

Сир нарізати кубиками розміром в 1 см. Із фаршу скачати кульки середнього розміру, трохи притиснути для утворення коржика, покласти в центр кубик сиру, знову скачати в кульку.

03

Викласти на деко отримані тефтелі. Випікати в розігрітій до 200°C духовці протягом 15-20 хвилин.

04

Для приготування соусу необхідно обсмажити на сковороді з додаванням олії подрібнену цибулю, влити томатну пасту, висипати борошно, посолити і поперчити за смаком. Тушкувати протягом 3 хвилин, в кінці додати зелень.

05

Перед подачею залити тефтелі соусом зі сковороди.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв