Мигдальне печиво - Image

Мигдальне печиво

Кількість порцій: 5Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

У колекції кожної сучасної господині мають бути зібрані тільки кращі рецепти. Тому цей диво-рецепт займе гідну позицію кращих з кращих. Якою страва вийде у вас - ніколи не знаєш, оскільки у кожного вона виходить по-своєму, по особливому. Зайва " щіпка" того, або іншого інгредієнта може внести свої корективи у створенні улюбленої випічки. Щоб все вийшло на вищому рівні, слідуйте нашим підказкам, і все неодмінно вийде! Мигдаль в цьому солодкому рецепті можна використати не лише за основу в приготуванні печива, але і як прикрасу. Встояти перед хрустким, ніжною печенюшкою не зможе жоден ласун. Чому? Уся відповідь в цих ласощах, - просто спробуйте!

Інгредієнти

Мигдаль (мелений)

120 г.

Борошно

300 г.

Яйце

3 шт.

Цукор

150 г.

Сіль

за смаком

Олія соняшникова

2 ст. л.

Етапи приготування

01

Яєчний жовток відокремити від білку. Жовток збити (1 шт.) з борошном, а білки (3 шт.) з цукром. Потім з'єднати обидві маси, додати мелений мигдаль і продовжувати збивати.

02

Деко для запікання застелити папером для випічки і ретельно змастити олією. Викласти тісто за допомогою столової ложки. Печиво повинне вийти у вигляді коржиків.

03

Розігріти духовку до 180°C градусів. Випікати слід 10-15 хвилин, залежно від товщини тіста.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Мигдальне печиво – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua