Курячі рулетики з гірчичним соусом - Image

Курячі рулетики з гірчичним соусом

Кількість порцій: 4Час приготування: 50 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Родзинкою цієї страви, що надає йому особливу пікантність, безсумнівно, є гірчичний соус. Завдяки йому курячі рулетики виходять з відмінною рум'яної і хрусткою скоринкою. Не рідко такі рулетики готують з іншими начинками. Крім базиліка в якості начинки також використовують гриби, чорнослив, сир, моркву, болгарський перець, спаржу та інші овочі. Блюдо подається на вечерю в гарячому вигляді, можна з овочевою нарізкою і соусом. Досить часто курячі рулетики також подаються в якості закуски до пива.

Інгредієнти

Йогурт знежирений

215 мл.

Гірчиця діжонська

2 ст. л.

Цибуля зелена

2 ст. л.

Масло вершкове

2 ст. л.

Базилік (листя)

2 ст. л.

Грудинка куряча

4 шт.

Сіль

за смаком

Сухарі панірувальні

200 г.

Сир пармезан

100 г.

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Для приготування соусу, необхідно в чашу блендера вилити половину йогурту, 1 ст. л. гірчиці, нарізану зелену цибулю, подрібнити до однорідної маси. Соус повинен нагрітися до кімнатної температури.

02

Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити фольгою, фольгу змастити маслом. Курку необхідно очистити від кісток і шкіри.

03

Викласти 0,5 ст.л. базиліка на курячу грудку, посолити і поперчити, згорнути грудку в рулет. Так само вчинити з рештою м'яса і базиліком.

04

Змішати в мисці йогурт, що залишився і гірчицю, в іншій мисці змішати сухарі і пармезан. Вимочити грудки в йогурті, після - в сухарях.

05

Викласти грудки на фольгу, змастити маслом. Випікати протягом 30 хвилин до золотистої скоринки. При подачі полити соусом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Курячі рулетики з гірчичним соусом – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua