Італійський пиріг на гранатовому соці - Image

Італійський пиріг на гранатовому соці

Кількість порцій: 6Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Рекомендуємо і радимо вам спекти цей прекрасний італійський пиріг на гранатовому соці. Прекрасно він підійде в якості десерту до вечірнього чаю або кави. А також для любителів легких сніданків він стане відмінним виходом із ситуації. Прекрасний смак, пишність, неповторний гранатовий аромат все це робить італійський пиріг на гранатовому соці відмінним рішенням проблеми чаювання, коли ви покликали друзів на дружній вечірній чай. Повірте, вони оцінять оригінальність такого пирога. Цікавий насичений коричневий колір, який дає гранат дуже прикрашає пиріг і навіть не всі вгадають, що ви туди додали, тому ви зможете зберігати інтригу протягом усього вечора.

Інгредієнти

Цукор

125 г.

Борошно

125 г.

Вершкове масло

125 г.

Гранат

150 г.

Яйця

2 шт.

Розпушувач

5 г.

Цукрова пудра

100 г.

Гранатовий сік

100 мл.

Етапи приготування

01

Яйця збити з цукром в пишну масу. Додати розтоплене і охолоджене вершкове масло, просіяне борошно з розпушувачем. Додати гранатовий сік (половину) і довести тісто до однорідної консистенції. Гранат розібрати на зерна.

02

Духовку розігріти до 180°C. Тісто вилити у форму (заповнювати на половину) і поставити в духовку.

03

Випікати пиріг близько 30-35 хвилин. Змішати цукрову пудру з соком. Просочити цим сиропом пиріг і прикрасити зернами граната.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Італійський пиріг на гранатовому соці – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua