Курячі котлети в клярі - Image

Курячі котлети в клярі

Кількість порцій: 6Час приготування: 35 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Так склалося, що саме куряче м'ясо стало найпопулярнішим у споживачів. Мабуть, це все завдяки тому, що воно майже не містить холестерину, а навіть навпаки - його прописують всім тим, кому інше м'ясо їсти не можна. Воно допомагає худнути тим, хто ставить собі таку мету, збагачує наш організм потрібним білком. І взагалі, це один і самих популярних продуктів у спортсменів. Тому й існує чимало різних рецептів, як приготувати куряче м'ясо. Наприклад, котлети в клярі. Давно відомий всім рецепт, але яку ж смачну страву виходить по ньому приготувати, раз цей рецепт такий популярний. До того ж він досить універсальний, адже подавати котлети можна з чим завгодно.

Інгредієнти

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Батон

100 г

Сметана

4 ст. л.

Сода харчова

5 г

Соняшникова рафінована олія

30 мл

Фарш

500 г

Куряче яйце

1 шт.

Борошно пшеничне

4 ст. л.

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Етапи приготування

01

Ріпчасту цибулю подрібнюємо в блендері або м'ясорубці. Додаємо до фаршу.

02

Білий батон вимочуємо у воді або молоці, відтискємо і подрібнюємо. Додаємо до м'ясного фаршу і цибулі.

03

Додаємо сіль і перець за смаком. Дуже ретельно перемішуємо, щоб вийшла рівномірна, однорідна маса.

04

Готуємо кляр для котлет. У миску кладемо сметану. Розбиваємо яйце і додаємо до сметани. Додаємо сіль, соду і борошно. Замішуємо кляр. Тісто має вийти такої консистенції, як на оладки.

05

З м'ясного фаршу формуємо котлети.

06

Кожну котлету опускаємо в кляр з двох сторін.

07

На сковорідку наливаємо трохи соняшникової олії, розігріваємо і викладаємо котлети. Обсмажуємо з обох сторін.

08

Коли всі котлети обсмажені, відправляємо їх у духовку на 10-15 хвилин.

09

Смачного!

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Курячі котлети в клярі – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua