
Риба в сирному суфле
Якщо риба в будь-якому вигляді рідко буває у Вашому сімейному меню, обов'язково перегляньте свій раціон, бо Ви допускаєте помилку. Адже невипадково Всесвітня організація охорони здоров'я рекомендує вживати рибу 2-3 рази на тиждень. Риба по праву вважається унікальним і незамінним для здоров'я продуктом, джерелом легкозасвоюваного білка, мікроелементів, вітамінів, але найцінніше в рибі - поліненасичені жирні кислоти (омега 3 і омега 6). Фахівці міркують про різний ступень корисності морської і річкової риби, але в будь-якому випадку риба дуже корисна. У цьому рецепті можна використовувати філе будь-якої риби, наприклад, судака, тілапії, пангасіуса і т.д. При виборі довіртеся своїм смаковим уподобанням.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе риби запечене під сиром
500 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
5 шт.
Сир Пирятин Сметанковий твердий 50%
150 г.
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Рибу нарізати невеликими шматочками.
02
У панірувальні сухарі додати сіль і перець. Перемішати.
03
Рибу обваляти в отриманій суміші.
04
Викласти на сковороду, змащену олією.
05
Посмажити рибу з двох сторін по 5 хвилин.
06
Сир натерти на дрібній тертці.
07
Окремо збити яйця. Посолити.
08
До яєць додати сир і перемішати.
09
Рибу викласти у форму для запікання.
10
Зверху викласти яєчно-сирну масу. Поставити в духовку. Запікати при температурі 180°C протягом 20-25 хвилин. При подачі на стіл посипати дрібно нарізаною зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів