
Заварні млинці на кефірі
Пропонуємо вам рецепт заварних млинчиків на кефірі. Млинці стануть відмінною стравою на сніданок або вечерю. По-перше - це ситна страва і вона наповнить ваш організм необхідними вуглеводами, які потрібні для здійснення вами повноцінної життєдіяльності. По-друге з її приготуванням не потрібно мучитися. Все досить просто і легко. Часу, сил та енергії багато витрачати не потрібно і це не єдиний плюс. Адже, саме головне - це повноцінна вечеря або сніданок і з його приготуванням немає ніяких проблем, достатньо подати їх, наприклад, зі сметаною. Млинці виходять досить смачні, еластичні, тоненькі. А як підкуповує цей аромат смажених, хрустких, золотистих заварних млинчиків. Приємного апетиту!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кефір Зарог 2,5% 870г
500 мл.
Борошно пшеничне вищий гатунок
400 г.
Сода харчова 500г
3 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
30 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
30 г.
Етапи приготування
01
Кефір, яйця, просіяне борошно, сіль, цукор перемішати і збити міксером. Воду закип'ятити і додати соду. Швидко розмішати і залишити на 5 хвилин. Додати в тісто олію, воду і довести до однорідної консистенції
02
Сковороду розігріти. Виливати трохи тіста на сковороду, рівномірно розподіляючи. Смажити млинці близько 1 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів