Клюква у цукровій пудрі - Image

Клюква у цукровій пудрі

Кількість порцій: 5Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Чи можна зробити смачний, при цьому корисний десерт, який, до всього іншого, можна буде зберігати не один і не два дні? Якщо вас цікавить, чи існують такі рецепти, тоді пропонуємо вам звернути увагу на журавлину в цукровій пудрі. Такий десерт, по-перше, має приємний зовнішній вигляд. Милі білі кульки із не нудотним смаком відразу сподобаються вашим рідним. По-друге, так як в десерті є журавлина, то звернемо вашу увагу на її користь. У ній дуже багато вітамінів, часто журавлину приймають як жарознижуючий засіб або для посилення роботи антибіотиків. Хоча журавлина і має кислий смак, разом з цукровою пудрою вони створять чудовий легкий десерт.

Інгредієнти

Журавлина

200г

Цукрова пудра

100г

Яйце

1шт.

Етапи приготування

01

Ягоди перебирають, миють, відкидають на друшляк, підсушують.

02

Потім опускають їх у миску зі злегка збитим яєчним білком, добре перемішують, шумівкою викладають в цукрову пудру, обвалюють і розсипають на металевий лист, застелений пергаментним папером.

03

Духовку прогрівають до 40-50С.

04

Підсушують в теплій духовці. Зберігають у картонних коробках у сухому місці.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Клюква у цукровій пудрі – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua