Печиво "Павуковий сендвіч" - Image

Печиво "Павуковий сендвіч"

Кількість порцій: 5Час приготування: 5 годСкладність: ВажкийПрийом їжі: Обід

Рідко буває, що печиво не тільки смачне і солодке, але ще й приваблює усіх своєю формою і виглядом. Ці слова точно про наш рецепт печива "Павуковий сендвіч". Ви тільки погляньте, як цікаво виглядає печиво. Павутинка на ньому зверне на себе увагу не тільки дітей, а й дорослих. Адже як не крути, але очима ми сприймаємо найбільшу кількість інформації. А значить підсвідомо вибираємо собі їжу, яка сподобалася нам з вигляду. Спробувавши це печиво, ви ні крапельки не розчаруєтеся, оскільки воно розкриває цікавий смаковий букет, який полонить з першого шматочка. Ідеальна форма, ідеальний зміст - що може бути краще?!

Продукти для рецепту

Борошно 7 1кг
21.90

Борошно 7 1кг

1 кг

Інгредієнти

Борошно 7 1кг

300 г.

Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г

80 г.

Сода харчова 500г

3 г.

Сіль Єгипет

3 г.

Масло вершкове домашнє

200 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

90 г.

Екстракт Carmencita ванільний 150мл

5 г.

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

1 шт.

Цукрова пудра Aro 250г

300 г.

Морозиво Лімо вершковий сир-лічі-смородина 80г

350 г.

Барвник харчовий Criamo помаранчевий 25г

1 шт.

Етапи приготування

01

В невеликій мисці змішати сухі компоненти: борошно, какао-порошок, соду та сіль.

02

Міксером змішати вершкове масло, цукор та ванільний екстракт, збивати не менше 3 хвилин. Потім додати яйце. Зменшити швидкість збивання та додати борошно з сухими інгредієнтами. Змішувати, поки тісто не стане однорідним та м'яким.

03

Покласти готове тісто в целофан та поставити в холодильник мінімум на 4 години. Готове тісто можна зберігати в холодильнику до 4 днів.

04

Розігріти духовку до 190°С. Тісто розкачати не дуже тонко та вирізати невеликі кружечки. Викласти на деко, змащене маслом та обкладене пергаментом. Випікати 10 хвилин.

05

Поки печиво готується, збити вершковий сир близько 3 хвилин. Додати до сиру цукрову пудру та продовжувати збивати ще не менше 3 хвилин. Поставити миску з цим кремом у тарілку з льодом, і пофарбувати крем харчовим барвником. Перемішати, для отримання рівномірного кольору.

06

Скласти з печива сендвічі, промащуючи їх оранжевим сирним кремом, а зверху намалювати павутинки, використовуючи той же крем. Печиво готове.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Чорнослив у шоколаді

Чорнослив у шоколаді

9

30 хв