
Кекс із грушею і мигдалем
Що може бути смачніше ніж домашня випічка?! Як же приємно, коли робиш її своїми руками, і в результаті отримуєш море подяки від усіх, хто її спробує. Кекс з грушею і мигдалем точно принесе позитив у ваш дім. Зробивши його, ви перетворите навіть звичайну вечерю у справжнє свято. Груша робить десерт м'яким і соковитим, мигдаль надає особливий аромат і смак, який складно чимось замінити, а кориця, своїм східним запахом, закінчить цей чудовий букет. Кекс з грушею і мигдалем - це відмінний варіант для будь-якого приводу: нехай це звичайна сімейна вечеря або велике свято. Спробувавши цей кекс, ваші гості не залишаться байдужими!
Інгредієнти
Борошно
150 г.
Цукор
130 г.
Вершкове масло
100 г.
Яйця
2 шт.
Розпушувач
1/2 ч. л.
Кориця
1/2 ч. л.
Ваніль
1/3 ч. л.
Йогурт без добавок
130 г.
Груші
2 шт.
Мигдаль
50 г.
Етапи приготування
01
Розм'якшене вершкове масло збити з цукром, додати по одному яйця, збиваючи після кожного, додати йогурт і ванілін.
02
Борошно просіяти з розпушувачем і корицею, перемішати.
03
Груші вимити, очистити, дрібно нарізати. Мигдаль очистити і порубати. Підмішати до тіста, перемішати.
04
Духовку розігріти до 180°C градусів, тісто викласти у форму та випікати 35 - 40 хвилин.
05
Перевірити готовність за допомогою зубочистки — якщо суха, то можна діставати. Дати охолонути у формі і посипати цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів