
Пиріг з винограду та цитрусовою цедрою
Хочете у відпустку, але не можете зараз собі цього дозволити? Тоді пропонуємо вам хоч на годинку, та відчути себе на райському острівці. У цьому легко допоможе пиріг з виноградом і цитрусовою цедрою. Цей десерт не просто стане відмінним доповненням до чашки чаю або кави, вгамує легкий голод, але і подарує море радості і океан насолоди. Виноград подарує вам відчуття того, що ви перебуваєте в райському саду, а апельсинова цедра рознесе приємний аромат по всьому будинку. Кожен сантиметр вашого сімейного гніздечка наповниться щастям. Тому створіть це щастя своїми руками. Бажаємо приємного апетиту!
Інгредієнти
Молоко
150 мл.
Цукор ванільний
2 ч.л.
Вершкове масло (або маргарин)
200 г.
Масло рослинне
100 мл.
Мука
400 г.
Розпушувач тіста
1 ч.л.
Виноград без кісточки (синього кольору)
400 г.
Лимон
1 шт.
Апельсин
1 шт.
Цукрова пудра (для посипання зверху)
3 ст.л.
Папір для випікання
1 шт.
Етапи приготування
01
Натерти на дрібній тертці цедру лимона та апельсина.
02
Збити м'яке вершкове масло разом з цукром.
03
Додати до вершкового масла сирі яйця, ретельно перемішати.
04
Додати до яєчної маси рослинне масло і молоко, ретельно перемішати.
05
Змішати борошно з розпушувачем і ванільним цукром.
06
Приготувати тісто, акуратно змішавши яєчно-молочну суміш з борошном, половиною винограду і цедрою лимона і апельсина.
07
Розігріти духовку до 180°C градусів.
08
Форму для пирога змастити жиром (або застелити папером для випікання).
09
Викласти тісто у форму. Випікати пиріг у духовці протягом п'ятнадцяти хвилин.
10
Дістати пиріг з духовки. Рівномірно розподілити виноград, що залишився на поверхні пирога. Випікати пиріг у духовці ще 40 хвилин.
11
Пиріг дістати з духовки, охолодити, дістати з форми, посипати цукровою пудрою. Смачного!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів