Брауні - Image

Брауні

Кількість порцій: 6Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Є чудова фраза:" Шоколаду багато не буває". Так можна охарактеризувати цей десерт, в якому головний інгредієнт - саме шоколад. Якщо ви любитель солодощів із шоколаду, тоді ви точно за адресою. Швидка і смачна страва до чаю всього за сорок хвилин буде чекати на вас. По бажанню (якщо, наприклад, ви хочете подавати десерт гостям) ви можете прикрасити його вершками або будь-яким кремом. Але брауні буде смачним і без всіляких добавок. Досить приготувати його один раз, і ви будете у полоні його м'якого смаку. Адже шоколад - це не тільки смачно, він ще піднімає настрій і активує роботу мозку, що дуже корисно особливо для тих, хто багато працює або навчається.

Інгредієнти

Шоколад темний

100 г.

Масло вершкове

180 г.

Цукор коричневий

200 г.

Яйце куряче

4 шт.

Борошно пшеничне

100 г.

Горіхи волоські

100 г.

Етапи приготування

01

На водяній бані розтопити шоколад і масло. Для даного рецепту використовувати шоколад із 40%-м вмістом какао.

02

Потім збити яйця, потроху додати до них коричневий цукор. Перемішати шоколад з маслом, збиті яйця і цукор, горіхи і борошно. Замісити тісто з отриманої суміші.

03

У форму влити тісто. Поставити в попередньо розігріту до 200ᵒC духовку на 40 хвилин.

04

Брауні витягнути з духовки. Почекати поки охолоне та порізати ножем на рівні шматочки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Брауні – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua