Блонді з яблуками і лимонною глазур'ю - Image

Блонді з яблуками і лимонною глазур'ю

Кількість порцій: 8Час приготування: 45 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Восени настає сезон безлічі прекрасних сортів яблук. На їх основі можна приготувати щось цікавіше звичної шарлотки. Поєднання яблук і лимонної глазурі настільки смачне, що цей рецепт напевно стане одним з ваших улюблених! Щоб яблука не темніли при контакті з повітрям, перед кожним розрізом протирайте ніж часточкою лимона. Використовуйте для цього пирога соковиті і солодкі яблука. Сорти Джонатан, Джонаголд, Слава переможцям підійдуть ідеально. Приємного чаювання!

Продукти для рецепту

Борошно 7 1кг
21.90

Борошно 7 1кг

1 кг

Інгредієнти

Борошно 7 1кг

300 г.

Розпушувач тіста Добрик 15г

1 ч. л.

Цукор Ваш Цукор 10кг

50 г.

Мигдаль

50 г.

Кардамон Еко 6г

1 ч. л.

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г

2 шт.

Масло вершкове домашнє

90 г.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

2 шт.

Цукрова пудра Aro 250г

за смаком

Лимон

1 шт.

Етапи приготування

01

Прогріти духовку до 180°С. Застелити пекарським папером форму 20х30 см. Одне яблуко нарізати тонкими часточками, друге - кубиками. Мигдаль дрібно нарізати.

02

Змішати борошно з розпушувачем, додати мигдаль і кардамон. Вмішати кубики яблук.

03

У маленькій мисці змішати вінчиком масло і яйця. Додати їх до сухих інгредієнтів, перемішавши до однорідності. Перекласти суміш у форму. Розкласти зверху тонкі часточки яблук.

04

Випікати протягом 20 хвилин, до легкого золотистого відтінку. Дати охолонути у формі.

05

У невеликій мисці змішати цукрову пудру з цедрою і соком лимона, додавши 2 столові ложки окропу. Розподілити суміш по пирогу і дати застигнути.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв