Бананове печиво - Image

Бананове печиво

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Рецепти, які можна назвати "коли гості на порозі" завжди цікавили господинь. Адже, напевно, у кожного бували випадки, коли гості нагрянули випадково, без дзвінка і попередження, а ви хочете їх не просто чимось пригостити, а й здивувати. У такому випадку скоріше записуйте або запам'ятовуйте наш рецепт бананового печива. Банани зроблять печиво більш м'яким і приємним на смак, а от насіння соняшника і вівсянка зроблять його ще й ситними. Тому ви можете сміливо подавати таке печиво до чаю і приємної дружньої бесіди. Ваші гості не будуть відчувати голод, насолодившись таким печивом і ви відчуєте гордість за свій талант кулінара.

Інгредієнти

Банани

4 шт.

Родзинки

за смаком

Пластівці вівсяні

100 г.

Насіння соняшника

за смаком

Етапи приготування

01

Спочатку потрібно подрібнити банани в блендері, додати вівсянку. Маса повинна вийти густа. Вийняти її з блендера і додати родзинки та насіння соняшника за смаком.

02

Залишити на 5 хвилин, щоб маса краще схопилася. Потім викласти ложкою печиво на силіконовий коврик.

03

Випікати в духовці при 170°С, приблизно 10-15 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Зелена шакшука

Зелена шакшука

1

15 хв

Бананове печиво – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua