
Балик запечений
Якщо у вас в домі є чоловік (або ж ви самі ним являєтеся) , тоді вам прекрасно відомо, як вони жити не можуть без м'яса і страв із нього. Ні, жінки теж не проти таких страв, але саме сильна стать має потребу в ньому найбільше. Тому хочеться мати багато різних ідей, як смачно і швидко приготувати що-небудь із м'яса. Звичайно ж хочеться якомога менше часу провести на кухні за приготуванням. Тому-то наш рецепт і повинен вас зацікавити. Він не примхливий, оскільки ви можете залишити м'ясо в духовці на деякий час і зайнятися іншими справами. Подавати балик можна з гарніром (наприклад, картоплею), з різними салатами (особливо овочевими).
Інгредієнти
Балик свинячий
1 кг.
Часник
1 зуб.
Лавровий лист
за смаком
Перець
за смаком
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо посолити, поперчити і залишити на 30 хвилин.
02
Потім, за допомогою ножа, на м'ясі зробити невеликі надрізи, нашпигувати лавровим листом і часником.
03
Потім м'ясо потрібно покласти в рукав для запікання. Запікати 1-1,5 при температурі 190˚С.
04
За 15 хвилин до готовності рукав зверху трохи розрізати для утворення скоринки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів