Балик запечений - Image

Балик запечений

Кількість порцій: 8Час приготування: 2 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Якщо у вас в домі є чоловік (або ж ви самі ним являєтеся) , тоді вам прекрасно відомо, як вони жити не можуть без м'яса і страв із нього. Ні, жінки теж не проти таких страв, але саме сильна стать має потребу в ньому найбільше. Тому хочеться мати багато різних ідей, як смачно і швидко приготувати що-небудь із м'яса. Звичайно ж хочеться якомога менше часу провести на кухні за приготуванням. Тому-то наш рецепт і повинен вас зацікавити. Він не примхливий, оскільки ви можете залишити м'ясо в духовці на деякий час і зайнятися іншими справами. Подавати балик можна з гарніром (наприклад, картоплею), з різними салатами (особливо овочевими).

Інгредієнти

Балик свинячий

1 кг.

Часник

1 зуб.

Лавровий лист

за смаком

Перець

за смаком

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

М'ясо посолити, поперчити і залишити на 30 хвилин.

02

Потім, за допомогою ножа, на м'ясі зробити невеликі надрізи, нашпигувати лавровим листом і часником.

03

Потім м'ясо потрібно покласти в рукав для запікання. Запікати 1-1,5 при температурі 190˚С.

04

За 15 хвилин до готовності рукав зверху трохи розрізати для утворення скоринки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Балик запечений – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua