Запечені кабачки з картоплею - Image

Запечені кабачки з картоплею

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 год 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Цей рецепт - справжня знахідка для будь-якої господині. Адже таку страву можна подавати як просто до курки або риби, так і як повноцінну страву. Кабачки дуже корисні. Вони цінуються тим, що в них багато дієвих компонентів, які потрібні для правильного харчування людини. До того ж, запікати кабачки набагато корисніше, ніж смажити. Адже після запікання в них зберігається більша кількість корисних речовин. Картопля робить страву більш ситною. Так що ваші гості точно не залишаться голодними.

Інгредієнти

Кабачки

675 г

Картопля

450 г

Перець болгарський червоний

1 шт.

Часник

3 зуб.

Цибуля ріпчаста

100 г

Петрушка

50 г

Олія оливкова

150 мл

Орегано

5 г

Помідори

450 г

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Етапи приготування

01

Розігріти духовку до 190°C градусів. Помити і очистити кабачки, картоплю. Нарізати овочі скибочками. Петрушку подрібнити. Помідори нарізати часточками або кубиками.

02

У формі для запікання змішати нарізані кабачки, нарізану картоплю, тонко нарізаний перець, петрушку, дрібно нарізаний часник, нарізану півкільцями цибулю, сіль, чорний перець, оливкову олію і помідори. Розрівняти і зверху посипати орегано.

03

Поставити в розігріту духовку на 90 хвилин, іноді перемішувати. Розкласти на порційні тарілки і подавати гарячим. За бажанням можна подавати з жирною сметаною або салатом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Печиво мед-тахіні

Печиво мед-тахіні

10

30 хв

Запечені кабачки з картоплею – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua