
Запечені кабачки з картоплею
Цей рецепт - справжня знахідка для будь-якої господині. Адже таку страву можна подавати як просто до курки або риби, так і як повноцінну страву. Кабачки дуже корисні. Вони цінуються тим, що в них багато дієвих компонентів, які потрібні для правильного харчування людини. До того ж, запікати кабачки набагато корисніше, ніж смажити. Адже після запікання в них зберігається більша кількість корисних речовин. Картопля робить страву більш ситною. Так що ваші гості точно не залишаться голодними.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кабачок
675 г
Картопля фасована
450 г
Перець Ista болгарський червоний та жовтий на грилі 1000г
1 шт.
Часник
3 зуб.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
100 г
Петрушка 70г
50 г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
150 мл
Орегано Auchan 20г
5 г
Помідори рожеві фасовка
450 г
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 190°C градусів. Помити і очистити кабачки, картоплю. Нарізати овочі скибочками. Петрушку подрібнити. Помідори нарізати часточками або кубиками.
02
У формі для запікання змішати нарізані кабачки, нарізану картоплю, тонко нарізаний перець, петрушку, дрібно нарізаний часник, нарізану півкільцями цибулю, сіль, чорний перець, оливкову олію і помідори. Розрівняти і зверху посипати орегано.
03
Поставити в розігріту духовку на 90 хвилин, іноді перемішувати. Розкласти на порційні тарілки і подавати гарячим. За бажанням можна подавати з жирною сметаною або салатом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів