Апельсиново-кокосовий пасхальний пиріг - Image

Апельсиново-кокосовий пасхальний пиріг

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 год 5 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Немає нічого більш приємного для господині, ніж вдячність і захват рідних, дітей та близьких. Багатьом із любителів побалувати себе і оточуючих смачною випічкою не завжди це вдається із багатьох причин - то часу немає, то інгридієнтів, а то й зовсім приводу не можна придумати. Для приготування апельсиново-кокосового пирога є відмінний привід - світле свято Великдень! Звичні інгридієнти найдуться в будь-якому будинку, ну а годину вже доведеться знайти для такого то свята! Важливо, що пиріг швидкий у приготуванні і зовсім не потребує великих зусиль, а результат дозволить урізноманітнити звичайний пасхальний стіл новеньким пирогом, який з легкістю замінить паску.

Інгредієнти

Цукор тростинний

200 г.

Масло вершкове

125 г.

Апельсини

1 шт.

Яйце куряче

4 шт.

Борошно пшеничне

160 г.

Кокосова стружка

150 г.

Пудра цукрова

за смаком

Етапи приготування

01

Духовку розігріти до 160°C.

02

Змішати в мисці вершкове масло кімнатної температури, цукор і 3 ч. л. натертої апельсинової цедри. Збивати міксером протягом 4 хвилин до крему. По одному додавати яйця, при цьому постійно збивати суміш.

03

Всипати борошно в суміш, потім додати 2 ст. л. вичавленого апельсинового соку, ретельно перемішати.

04

Форму застелити харчовим папером, який змастити маслом. Викласти тісто у форму, поставити в духовку на 50 хвилин, до готовності.

05

Після, остудити пиріг, присипати цукровою пудрою зверху.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв