
М'ясний рулет
Недивно, що в кожній американській родині є свій фамільний рецепт м'ясного рулету, бо це традиційне блюдо американської кухні. Рулет за запропонованим рецептом виходить соковитим і ароматним. Замість хлібних крихт можна використовувати борошно з маци: воно дрібніше і краще скріплює фарш. Фарш в процесі готування в духовці може дати багато соку, тому рулет краще залишити для охолодження у формі на 15-20 хвилин, і весь сік убереться і зробить рулет ще смачніше. Американський м'ясний рулет можна подавати як гарячим, так і охолодженим. Гарячим можна подати з картопляним пюре на гарнір.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фарш яловичий
350 г.
Фарш курячий
200 г.
Яйце куряче С0 1шт
1,5 шт.
Петрушка 70г
2,5 ст. л.
Базилік у горщику
2,5 ст. л.
Орегано Auchan 20г
за смаком
Етапи приготування
01
Яйця збити в мисці. Зелень подрібнити. Перець очистити від насіння і нарізати.
02
У миску викласти яловичий і курячий фарш, додати збиті яйця, додати зелень та приправи, всипати перець. Додати хлібні крихти. Ретельно перемішати до утворення однорідної маси.
03
Духовку розігріти до 180°C. Застелити форму для кексу харчовим папером, викласти м'ясну суміш у форму, поставити на деко в духовку, випікати протягом 1,5 годин.
04
Витягнути із духовки готовий рулет, дати йому охолонути у формі 15-20 хвилин. Витягнути рулет з форми, нарізати порційними шматочками. Охолодити. Можна заморозити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів