
Курочка BBQ з чилі-лайм кукурудзою
Курочка на грилі виходить ще кориснішою, ніж відварена, адже цінні речовини не йдуть у бульйон. При цьому вона ще смачніша, ніж смажена на сковороді. А якщо додати до неї як гарнір кукурудзу з чилі-лаймовою пастою, то страва вийде яскравою і екзотичною. Готувати таку курочку на грилі за фірмовим рецептом шеф-кухаря ресторану Tin Tin Іллі Сьоміна можна як на природі, так і вдома на спеціальній сковороді-гриль.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Курка ціла
1шт
Соус Чумак BBQ Техаський 200г
400г
Масло вершкове домашнє
200г
Лайм
1шт
Чай зелений Еdems зі шматочками цедри лайма та листям м'яти 100г
5г
Сік лайма JohnTop 230мл
18г
Перець червоний Fine Life чилі мелений 20г
5г
Кумин (зіра) Pripravka 10г
2г
Чорний перець Каміс горошком млинок 42г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Розігрійте сковороду-гриль або підготуйте мангал.
02
Розберіть курку. Нам знадобиться філе, стегна і гомілки. Натріть їх сіллю з чорним перцем та обсмажте на грилі 15 хвилин, переверніть, змастіть курочку 200 г соусу, просмажте ще 15 хв., додайте ще 200 г соусу і доведіть до готовності.
03
Змішайте сік і цедру лайма з вершковим маслом, сіллю і спеціями. Нанесіть отриману пасту на качани кукурудзи і відправте їх на сковорідку гриль разом з куркою. Кукурудза буде готова за 15 хв.
04
Викладіть м'ясо і кукурудзу на тарілку. Подавайте з чилі-лаймовою пастою і шматочками лайму.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів