Сирна запіканка з грушею - Image

Сирна запіканка з грушею

Кількість порцій: 8Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Чергова страва французької кухні – сирна запіканка з грушею. І відразу ж невеликий секрет: щоб Ваш десерт вийшов повітряним, ніжним і пористим – додайте трохи манної крупи або соди. Сир можете замінити на вершковий сир. А замість ваніліну використовувати цукрову пудру або корицю. Грушу необхідно нарізати не кубиками, а довгими тонкими скибочками. Так вона швидше пропечеться і не буде хрустіти. А якщо укладете в тісто скибочки вертикально – запіканка вийде дуже красивою в розрізі. Пряну солодкість імбиру і меду розбавляє волоський горіх, яким посипають страву. Випікати запіканку до рум'яної скоринки.

Інгредієнти

Сир

250 г.

Яйця

1 шт.

Груша

1 шт.

Мед

1 ст. л.

Горіхи волоські

1 ст. л.

Імбир

за смаком

Ванілін

за смаком

Вершкове масло

за смаком

Етапи приготування

01

У сир додати яйце, мед, ванілін і імбир. Збити блендером.

02

Грушу очистити, нарізати невеликими шматочками і додати в сирну масу.

03

Форму змастити вершковим маслом. Викласти в неї сирну масу. Розрівняти і посипати горіхами.

04

Духовку розігріти до 170°C. Випікати запіканку 30 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Сирна запіканка з грушею – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua