Тунець з соусом песто  - Image

Тунець з соусом песто

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Якщо Ви – справжній гурман і віддаєте перевагу день у день балувати себе вишуканими і неповторними стравами, значить Ви звернулися за адресою. Вашій увазі тунець з італійським песто – одним з найпопулярніших соусів у світі. Пряний рибний стейк під зеленим соусом дає можливість повною мірою відчути колорит сонячної Італії. Ароматний, горіховий, багатий травами і спеціями песто прекрасно підкреслює смак ніжного, делікатного м'яса тунця. Залишившийся соус можна використовувати в якості заправки для овочевих салатів, намазати їм скибочки хліба або подати з пастою, локшиною. З усього розмаїття зелені рекомендуємо використовувати традиційний для песто свіжий базилік. До складу соусу можна додати пармезан.

Інгредієнти

Філе тунця

600 г.

Олія оливкова

30 мл.

Лимон

20 г.

Горіхи

50 г.

Зелень

40 г.

Суміш перців

за смаком

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Зелень помити і просушити. Горіхи, оливкову олію, зелень з'єднати і подрібнити в блендері до стану соусу.

02

Тунець, посипавши спеціями, підсмажити на сковороді з невеликою кількістю олії. З кожного боку готувати по 3 хвилини.

03

Тунець збризнути лимонним соком. Потім полити соусом і подавати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Яєчний хліб хала

Яєчний хліб хала

3

3 год

Тунець з соусом песто – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua