
Парові котлети з курки з зеленню
Відмінна новина для тих, хто завжди стежить за своєю фігурою, вагою і щоденним раціоном. Навіть така ситна страва як м'ясні котлетки може бути низькокалорійною, дієтичною і відноситися до категорії «здорова їжа». Якщо мова йде про ніжні котлетки з курячого філе і зелені, приготованих на пару, без додавання хліба, борошна та яєць. Додатково до корисних курячих котлеток – гарнір із зеленої стручкової квасолі, теж приготований в пароварці (або мультиварці), не може не радувати. А головне, що готувати таку страву – і швидко, і просто, і не клопітно. Загалом, одне задоволення. І для себе, і для Вашого шлунка. Парові котлети – гідний доказ того, що корисна їжа може бути смачною.
Інгредієнти
Куряче філе
600 г
Петрушка
100 г
Квасоля зелена
400 г
Цибуля
1 шт.
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Філе курки подрібнюємо до стану однорідного фаршу в блендері або м'ясорубці разом з цибулиною. Додаємо багато дрібно нарізаної зелені петрушки, солимо.
02
Фарш ретельно перемішуємо і вологими руками робимо котлети. Укладаємо в пароварку так, щоб між котлетами залишалося трохи вільного місця. Ставимо приблизно на 20 хвилин (по 10 з кожного боку).
03
У другу ємність висипаємо квасолю (попередньо миємо її і відрізаємо хвостики), трохи солимо і встановлюємо ємність над котлетами, закриваємо кришкою. Готувати квасолю треба близько 10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів