
Креветочне масло
Приготоване креветочне масло в домашніх умовах - це не тільки якісний і смачний продукт, це ще й економія сімейного бюджету. Швидко, просто і недорого. Найочевидніше його застосування - для сендвічів, також масло можна додавати в овочеві або рибні страви для надання їм приємного аромату креветок. Ще його використовують, як начинку для яєць, добавку до соусів, супів, прикрасу для холодних страв. У холодильнику креветочне масло може зберігатися 3-4 дні, а якщо його заморозити, то до 3-4 місяців. Для заправки салатів рекомендується готувати креветочне масло з панцирів креветок.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Креветки 90/120
150 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
за смаком
Етапи приготування
01
Креветки відварити, охолодити, очистити.
02
Подрібнити за допомогою блендера, потім розтерти з розм'якшеним маслом.
03
Приправити за смаком сіллю і лимонним соком, добре перемішати.
04
Викласти в формочку і поставити в холодильник хвилин на 10.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів