Червоний вітамінний холодний суп - Image

Червоний вітамінний холодний суп

Кількість порцій: 8Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Яка прекрасна пора року літо, воно завжди дарить нам можливість насититись вітамінами з повна для того, щоб зустріти осінь повними сил. Скільки ж барвистих відтінків та смакових насолод ви отримаєте куштуючи цей корисний супчик. Насичений солодкою та хрумкою морковкою, червоним пекучим перчиком та відмінним смаком червоного м’ясистого помідора, курячий бульйон є незамінним компонентом страви, легким і водночас дієтичним. Насолоджуючись даною стравою, ви відчуєте не тільки як втамовується ваш голод, оскільки суп є надзвичайно поживним, а і те, як до вас повертаються сили та життєва енергія, необхідна протягом всього дня. Такий дивовижний шедевр надасть вам можливість відчути себе бадьорим і активним, незважаючи на гнітючу спеку літнього дня.

Інгредієнти

Перець болгарський червоний

3 шт.

Морква

3 шт.

Помідори

3 шт.

Бульйон курячий

400 мл

Олія оливкова

60 мл

Цибуля ріпчаста

80 г

Часник

2 зуб.

Оцет

2 ст.л.

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Етапи приготування

01

Дрібно нарізати моркву, червоні перці і помідори, викласти в каструлю і залити бульйоном. Довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою і варити до м'якості моркви.

02

Розігріти сковорідку і додати оливкову олію. Пасерувати дрібно нарізану цибулю і подрібнений часник до золотистого кольору.

03

Викласти все в блендер і подрібнити до однорідного стану. Охолодити і додати оцет.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Червоний вітамінний холодний суп – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua