
Картопляний суп-пюре з грибами
Приготуйте картопляний суп-пюре з грибами, і змусьте свою сім'ю або друзів відчути себе справжніми шляхтичами. Адже саме польські панночки дуже любили такі перші страви. Легкий у приготуванні, проте такий смачний і не схожий ні на що інше, суп зарядить вас енергією, подарує сили і просто подарує радість від їжі. Кулінарія - ще те мистецтво, тому не бійтеся показати своїм рідним таланти, які таяться всередині вас. Подавайте цей ароматний суп-пюре на основі вершків з сухариками із житнього хліба, прикрасивши гілочками петрушки. Без сумніву, домочадці будуть просити такий суп ще і ще.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
50г
Сметана ХМЗ 20%
50г
Картопля фасована
300г
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80г
Куряче філе Алан варено-копчене
250г
Печериці Королівські свіжі
200г
Зелень петрушки сушена Pripravka 10г
10г
Сіль Єгипет
5г
Спеція Перець чорний мелений
5г
Етапи приготування
01
Відварити курячий бульйон. Картоплю промити, нарізати невеликими скибочками.
02
Ріпчасту цибулю і картоплю обсмажити в сотейнику до золотистого кольору цибулі.
03
Залити курячим бульйоном і вершками, тушкувати до готовності картоплі. Додати сіль і перець за смаком. Подрібнити за допомогою блендера.
04
Гриби нарізати квадратиками і обсмажити на вершковому маслі, додавши сіль і перець за смаком. За кілька хвилин до приготування додати 1-2 ст. л. сметани.
05
Суп-пюре розлити по тарілках. Зверху викласти грибочки, шматочок курячої грудки і прикрасити гілочкою петрушки. Смачного!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів