
Сочевичний суп з сиром
Сочевичний суп з сиром – це надзвичайно поживно та смачно. Його дуже часто використовували наші предки як ліки, тому в корисності цієї страви немає сумніву. Чечевиця зараз не дуже часто використовується, вона є трішки забутою людьми рослиною, проте загальне погіршення стану навколишнього середовища, потребує активізації нових вітамінних комплексів, саме такою є ця дивовижна складова нашої страви. Проте не слід забувати і про її смакові властивості, які вдало доповнюються ніжним, духмяним сиром. Актуальність даної страви просто зашкалює, її легкість та здатність насичувати організм енергією, приємно порадує вас. Тому готуйте із задоволенням!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
150г
Сочевиця Metro Chef зелена 500г
350г
Цибуля
2шт
Морква
150г
Часник
100г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
10мл
Сіль Єгипет
2г
Спеція Перець чорний мелений
2г
Вода негазована Аквуля 2л
1600мл
Кінза 70г
50г
Лайм
150г
Етапи приготування
01
Головку часнику очистити, зрізати верх.
02
Пару цибулин очистити від лушпиння. Моркву очистити і нарізати кружечками.
03
Сочевицю промити, покласти в каструлю разом з морквою та цибулею, залити водою, довести до кипіння. Посолити, поперчити, зменшити вогонь, варити, поки сочевиця не розвариться (15 хвилин).
04
Витягнути з каструлі цибулини. Додати запечений часник, подрібнити блендером до отримання однорідної суміші.
05
Додати натертий на дрібній тертці легкий сир, перемішати до повного розчинення сиру.
06
Розлити суп по тарілках, прикрасити кінзою і скибочкою лайма.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів