Червона квасоля з горіхами і зеленню - Image

Червона квасоля з горіхами і зеленню

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Квасоля і горіхи - класичне поєднання. Червона квасоля з горіхами і зеленню - дуже смачне ситне блюдо, в якому повно вітамінів і клітковини. Воно чудово поєднується з будь-яким м'ясом, і також добре і саме по собі. Червона квасоля як харчовий продукт універсальна. У ній містяться практично всі мінерали і речовини, необхідні для нормальної життєдіяльності організму. Блюдо відмінно підійде і вегетаріанцям, і нарощуючим м'язи, та й просто в якості смачної вечері. Подається як окрема страва або в складі святкового меню.

Продукти для рецепту

Квасоля червона Верес 200г
44.60 - 55.30

Квасоля червона Верес 200г

200 г

Інгредієнти

Квасоля червона Верес 200г

350 г.

Перець червоний

1 стручок

Цибуля

2 шт.

Часник

3 зубчики

Кеш'ю сушений

200 г.

Петрушка 70г

1 пучок

Кінза 70г

1 пучок

Помідор

2 шт.

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Куркума Еко 20г

за смаком

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

2 ст. л.

Етапи приготування

01

Промити квасолю і залити холодною водою на 10 годин.

02

Через 10 годин помістити квасолю в каструлю і варити на повільному вогні близько години.

03

Нарізати кільцями цибулю і замочити її у воді на 15 хвилин.

04

Нарізати помідори і перець дрібним кубиком. Вимочену цибулю протушкувати в глибокій сковороді 5 хвилин.

05

Додати в сковороду помідори, перець і тушкувати ще хвилин 10, регулярно помішуючи.

06

Подрібнити в блендері горіхи, зелень і часник і додати цю суміш в сковороду. Перемішати і тушкувати 10 хвилин на низькому вогні.

07

Коли квасоля буде готова, додати її до овочів, акуратно перемішати, потримати на вогні хвилин 10.

08

Додати до квасолі 2 столові ложки оливкової олії. Перемішати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв