
Фініковий пудинг
Пудинг вважається класичним традиційним десертом родом з Великобританії. Його готують з цілком стандартного набору звичайних продуктів, який знайдеться в холодильнику у кожної господині. Гармонійно в пудингу відчувають себе фрукти, ягоди та різні прянощі. Згідно англійським кулінарним традиціям цю страву подають на Різдвяні свята. У рецепті фінікового пудингу замість звичайного цукру можете використовувати коричневий цукор. Завдяки ньому десерт набуде яскравий, бурштиновий колір і заграє карамельними нотками. При подачі ароматний пудинг можна полити жирними вершками або приготованим заздалегідь карамельним соусом.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фініки Metro Chef без кісточок 500г
300 г.
Вода негазована Аквуля 2л
150 мл.
Масло вершкове домашнє
125 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Борошно 7 1кг
170 г.
Сода харчова 500г
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Фініки залити кип'яченою водою, додати соду на кінчику чайної ложки, перемішати і залишити на 30 хвилин.
02
Далі збити в блендері.
03
Вершкове масло розтерти з цукром.
04
У масу по одному ввести яйця.
05
В отриману масу ввести фінікову масу і борошно.
06
Перемішати і залишити на півгодини.
07
Випікати при температурі 180°C протягом 40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів